Ugostiteljska oprema

Ugostiteljska oprema 2560 1464 Gastroprojekt

Kvalitetna ugostiteljska oprema i kako opremiti funkcionalnu profesionalnu kuhinju? Ako ste u procesu otvaranja novog restorana, kafića ili želite renovirati već postojeću kuhinju, Gastroprojekt ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju profesionalnih kuhinja i praonica rublja.

Možemo Vam ponuditi sve što trebate od profesionalne ugostiteljske opreme: parno konvekcijske pećnice (konvektomat), štednjake, roštilje, friteze, hladnjake, zamrzivače, ledomate, perilice čaša, perilice suđa, šankove, retropultove

Danas je u gastronomiji naglasak na maksimalnoj brzini, efikasnosti i racionalizaciji rada, uz ispunjavanje uvjeta HACCP-a, visoke kvalitete poslužene hrane, te minimalizacija otpada. Izborom kvalitetne profesionalne kuhinjske opreme ostvaruju se značajne uštede u potrošnji energije, zadržava se kvaliteta, a ostatak hrane (otpad) smanjuje se na minimum. Osim toga, osnova za budućnost trebala bi biti i Vaša postojeća radna snaga, kuharska i pomoćna. Mlade kuharske snage su jako zainteresirane za nove tehnologije, a pomoćna radna snaga se korištenjem novih tehnologija bolje prilagođava novim zadatcima. Osim toga, kvalitetna ugostiteljska oprema je ono što će sasvim sigurno utjecati na uspješnost posla kojim se bavite.

    hr