Konvektomat MKN

Konvektomat MKN 1920 1080 Gastroprojekt

Parno konvekcijska pećnica MKN, odnosno konvektomat jednostavan je i siguran za uporabu. Naš dugogodišnji partner MKN, njemački proizvođač termičke opreme za ugostiteljstvo najviše kvalitete, dobitnici su brojnih priznanja i nagrada za svoje uređaje. Već 70 godina potvrđuju status vrhunskog proizvođača profesionalne kuhinjske opreme.

Kod odabira novog konvektomata, važna nam je jednostavnost u rukovanju uređajem. Danas na tržište svakodnevno dolaze nove aplikacije. Uspješnije su one koje su u svojoj osnovnoj verziji slične prijašnjoj aplikaciji ili se nadograđuju na staru verziju. Ljudi općenito ne vole promjene. Osim toga, zaposlenici u ovoj industriji nemaju vremena svaki puta iznova učiti nove programe. Softver za MKN napravljen je u Microsoftu, koji koristi većina računala i pametnih telefona. MKN konvektomat prilagodit će se svakoj osobi koja njime rukuje. Naime, svaki recept možete razraditi do detalja, baš onako kako vi želite.

Još jedna od brojnih prednosti je kapacitet MKN konvektomata. Jedan aparat, a u istom prostoru možete koristiti gastro posude veličine gn 1/1 ili flexirack posude koje vam osiguravaju 40% veći kapacitet. To znači da nema potrebe da kupujete veći aparat, već prema potrebi kupite nekoliko većih flexirack gastro posuda. Manji aparat, osim što treba manje prostora, troši i manje energije. MKN ima SES sustav koji sprječava izlazak pare iz komore. To znači da se vrata komore mogu otvoriti sigurno, bez izlaska pare, što osigurava sigurniji i ugodniji rad u kuhinji. MKN ima i posebni energetski koncept. To su vrata komore koja su izolirana trostrukim staklom, izmjenjivač topline i motor nove tehnologije koji ima smanjenu potrošnju energenata. Prilikom završetka svakog procesa kuhanja, potrošnja energije i vode je prikazana na osnovnom displeju. I na kraju dana, ako je potrebno, iskoristite wave clean sustav automatskog pranja pećnice. On djeluje efikasno, higijenski i sigurno uz minimalnu potrošnju vode.

    hr