Profesionalna kuhinja

Profesionalna kuhinja 1600 1600 Gastroprojekt

Savjetujte se s nama u odabiru ugostiteljske opreme za Vašu profesionalnu kuhinju, sve što Vam je potrebno kako bi Vaša profesionalna kuhinja bila funkcionalna i praktična parno konvekcijska pećnica, štednjak, roštilj, friteza, hladnjak, zamrzivač, ledomat, perilica čaša, perilica suđašank, retropult, itd.

Krećemo sa projektiranjem profesionalne kuhinje. Trendovi se mijenjaju i danas je potreba za izmjenama jelovnika česta. To je nešto što je potrebno pratiti, ako želite ostati konkurentni. No, priprema nekih jela, poput kuhanih juha i gulaša zahtijevat će i drugačiju opremu. Zbog toga odmah u početku osigurajte da kuhinja bude fleksibilna, te da u budućnosti može odgovoriti na nove zahtjeve tržišta. Svakako uključite kuhara u projektiranje profesionalne kuhinje.

Definirajte radne zone, jer ćete na taj način lakše raditi promjene u kuhinji.

Kod odabira opreme, pozornost obratite na potrošnju energije. Visoka cijena uređaja koji ima manju potrošnju energije, dugoročno gledajući, isplativa je investicija.

Nikada ne kupujte aparate od prodavača koji nemaju vlastiti servis.

Nemojte zaboraviti da je kuhanje u restoranu često veoma stresan posao, te se ne može uspoređivati sa kuhanjem kod kuće.

Kada je profesionalna kuhinja kvalitetno projektirana, te je oprema za ugostiteljstvo kvalitetna, tada će i osoblje uživati u svom poslu. U tom slučaju će se i kvaliteta njihovog rada svakako odraziti na kvalitetu jela i brzinu usluge u Vašem lokalu.

    hr