Kupnja profesionalne ugostiteljske opreme

Kupnja profesionalne ugostiteljske opreme 1049 630 Gastroprojekt

Kupnja profesionalne ugostiteljske opreme podrazumijeva sve od stolova i stolica, sitnog inventara, rashladnih uređaja, profesionalne praoničke opreme, pa sve do profesionalnih termičkih aparata i parno konvekcijskih pećnica. Zbog iznimno velike ponude odluka o odabiru profesionalne ugostiteljske opreme, a nakon toga i kupnja, može biti stresna.

Ugostiteljska oprema po Vašoj mjeri

Kako biti siguran da je ugostiteljska oprema koju želite kupiti upravo ona koja Vam treba i koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe? Kod većine je ljudi prvi parametar cijena. Ipak, u konačnici je cijena kvalitetne ugostiteljske opreme zanemariva u odnosu na trošak energenta, vijek trajanja opreme i trošak kvalitetne radne snage. Cjelokupni uspjeh našeg poslovnog pothvata zapravo ovisi o našim dobrim odlukama na početku.

Gdje kupiti opremu?

Profesionalnu ugostiteljsku opremu uvijek kupujte kod prodavača koji će vam pružiti personaliziranu uslugu. Osim toga, bitno je da iza sebe ima dugogodišnje iskustvo i iskusan tim profesionalaca, s godinama radnog iskustva u opremanju ugostiteljskih objekata. Kupujte od prodavača koji će Vam i kasnije biti dostupan, te će Vam rado pomoći i malim savjetima koji olakšavaju svakodnevni rad.

Za svaki dio kupljene profesionalne ugostiteljske opreme dobivate garanciju. Ta garancija znači da će se montirana oprema u slučaju bilo kakvog nedostatka ili kvara u najkraćem mogućem roku popraviti ili zamijeniti. Kvalitetna ugostiteljska oprema trebala bi imati i garanciju kvalitetnog servisa. Svakako se preporučuje ugovor o produženom jamstvu i preventivnom održavanju.

Planiranje

Kako bi se prostor maksimalno iskoristio i kako bi rad bio što efikasniji, bitno je planirati prostor. Svatko od nas ima ideju i prema toj ideji planiramo i kupnju profesionalne opreme. Tip lokala ili naš budući jelovnik jedna je od bitnih stvari i o tome bi najviše trebala ovisiti kupnja profesionalne ugostiteljske opreme. Pravilni savjeti prodavača, detaljan opis aparata i mogućnost prezentacije predložene ugostiteljske opreme, uveliko će Vam olakšati odluku o kupnji.

Stoga, napravite plan opremanja i provjerite Vaš plan s profesionalcima. Kupnja profesionalne ugostiteljske opreme trebala bi za Vas biti samo jedan korak više prema zacrtanom cilju.

    hr