U Gastroprojekt salonu predstavljena nagibna pečenjara FlexiChef

U Gastroprojekt salonu predstavljena nagibna pečenjara FlexiChef 1024 683 Gastroprojekt

U novouređenom izložbeno-prezentacijskom salonu tvrtke Gastroprojekt nedavno je predstavljena nagibna pečenjara FlexiChef njemačkog proizvođača MKN.

Na prezentaciji koju su vodili profesionalni kuhari iz Gastroprojekta, testirale su se sve performanse uređaja. Nagibna pečenjara FlexiChef spaja više uređaja u jedan te omogućuje kuhanje, pečenje, prženje i brzo kuhanje, pritom štedeći prostor, vrijeme i energiju potrebnu za pripremu namirnica.

Posjeduje automatski sustav čišćenja i to bez korištenja deterdženta. Jednostavan za uporabu, brz i fleksibilan, ovaj uređaj optimizira cijeli postupak kuhanja, dok Touch & Slide korisničko sučelje i navigacijski sustav vode korisnika kroz proces.

Gastroprojekt je zastupnik cjelokupnog programa profesionalne ugostiteljske opreme poznatih svjetskih proizvođača poput MKN, Meiko, Mareno, Miele i mnogih drugih. Sva oprema može se pogledati u salonu i testirati uz prethodno dogovorenu prezentaciju s profesionalnim kuharom. Novi salon nalazi se na adresi A. Cesarca 2 u Rakitju pokraj Zagreba.

    hr