Profesionalne kuhinje i tehnologija

Profesionalne kuhinje i tehnologija 2560 1707 Gastroprojekt

Kada se oprema profesionalna kuhinja, naglasak bi trebao biti na odabiru ugostiteljske opreme nove generacije, koja je pouzdana, trajna, lijepog izgleda, dovoljno snažna i na kojoj je užitak raditi. Ipak, u realnosti nije tako. Zašto je tehnologija zauzela mjesto u svim dijelovima našeg života, a još uvijek nije ušla u naše profesionalne kuhinje? U kućanstvu odavno koristimo indukciju, jer troši manje energije, brža je, čišća itd. S druge strane, indukcija u profesionalnoj kuhinji je nepoželjan aparat. Kako je moguće da uštede koje se ostvaruju korištenjem novih tehnologija nisu bitne? Zapravo, tehnologija je dostupna za sve vrste profesionalnih kuhinja i svi koji je koriste su iznimno zadovoljni. Novi pristup nudi čitav niz prednosti koje olakšavaju rad osoblju, a istovremeno štede energiju i vrijeme. Na primjer, neki aparati mogu i čuvati Vaše recepte u svojoj memoriji, te ih vrlo jednostavno možete prilagoditi svojim potrebama. Jedna od posebnih inovacija jest mogućnost samočišćenja aparata. Danas su kuhinjski aparati intuitivni i jednostavni za koristiti. Oni proizvođači koji redovito rade na poboljšanju svojih proizvoda, kao i na novim tehnološkim inovacijama, sasvim sigurno će se bolje pozicionirati na tržištu. Nova ugostiteljska oprema, polako ali sigurno, zauzima svoje mjesto u profesionalnim kuhinjama i na taj način poboljšava uvjete rada i kvalitetu hrane.

    en_GB