Prednosti električne profesionalne kuhinje

Prednosti električne profesionalne kuhinje 800 432 Gastroprojekt

Sa svakim novim tehnološkim napretkom područja mogućnosti se sve više šire. Stoga je budućnost u električnim profesionalnim kuhinjama. Zašto se odlučiti za električnu profesionalnu kuhinju? Mareno je npr. dizajnirao sustav upravljanja energijom u Vašoj kuhinji kako bi strojevi uvijek optimalno radili, te pritom uštedjeli i do 50% energije! No, i ako nemate umreženu kuhinju, električna oprema je ta koja će Vam olakšati posao. S obzirom na to da je budućnost u povezanoj i pametnoj kuhinji, provjerite glavne prednosti električne profesionalne kuhinje.

NISU POTREBNE DOZVOLE

Nije potrebno ishoditi dozvole koje su potrebne za plinske uređaje. Stoga su električni uređaji savršeno rješenje za ugradnju na mjesta poput podruma, povijesnih zgrada zaštićene nacionalne kulturne baštine, drvenih konstrukcija, zračnih luka, trgovačkih centara itd.

SMANJENI TROŠKOVI RADA TIJEKOM UGRADNJE

Električni uređaji ne zahtijevaju dodatne dozvole kao plinski sustav. Električne uređaje jednostavno smjestite i spojite, te započnite s kuhanjem.

NEMA VIDLJIVIH PLINSKIH CIJEVI

Bez potrebe prilagođavanja plinskim priključcima, maksimalnu fleksibilnost možete dati kuharu i njegovim potrebama. Cijeli prostor možete prilagoditi svojim potrebama i željama.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

U usporedbi s plinskim, električni uređaji trebaju jednostavnija i rjeđa održavanje. To Vam omogućuje uštedu novca za tekuće troškove kuhinje.

LAKO I BRZO ČIŠĆENJE

Električne uređaje je lako i brzo očistiti.

JEDNOSTAVNI RECEPTI KOJI SE MOGU PONAVLJATI

Kuhar može jednostavno i precizno namjestiti temperaturu kuhanja i ponoviti recepte, što jamči stabilnu razinu kvalitete.

VIŠA UČINKOVITOST, MANJA POTROŠNJA

Električni uređaji nude veći stupanj učinkovitosti od plinskih uređaja. To znači da je potrebno manje energije kako bi se postigla jednaka razina kuhanja s izvanrednom uštedom energije.

    en_GB