Zašto prati rublje u vlastitoj praonici rublja?

Zašto prati rublje u vlastitoj praonici rublja? 1400 787 Gastroprojekt

Kao vlasnik hotela, restorana, apartmana ili nekog drugog objekta koji ima potrebu za pranjem rublja, zanima Vas isplati li se imati svoju praonicu. Dugoročno gledano, isplativije je uložiti u vlastitu praonicu.

Brojne su prednosti vlastite praonice rublja. Rublje ćete sasvim sigurno kvalitetnije oprati u vlastitoj praonici, što znači da će ono biti mekanije i mirisnije, te će izdržljivost biti duža. Također, takvo će rublje biti bez mrlja, ali i bez rupica nakon samo nekoliko pranja. Osim toga, rublje ćete bolje ispeglati sami, a nećemo imati ni problem kašnjenja dostave rublja iz praonice. Vrijeme nam je dragocjeno, posebno u sezoni, i ne želimo si dopustiti neprofesionalnost. Uložite u kvalitetniju opremu jer takvi se uređaji precizno prilagođavaju svakoj individualnoj potrebi, što samim time znači i najveću ekonomičnost: dugi radni vijek, kao i smanjena potrošnja vode i energije.

Prije nego što krenete u investiciju praonice rublja, bitno je dobro razraditi poslovni plan.

Gastroprojekt je opremio nekoliko stotina praonica rublja (malih i velikih) u hotelima, apartmanima,  restoranima, studentskim domovima, kampovima, vrtićima, učeničkim domovima, domovima za starije i nemoćne osobe, bolnicama, samostanima, profesionalnim praonicama rublja, mesnim industrijama i mnogim drugim objektima. Ovim se poslom bavimo profesionalno 22 godine i zato nam se obratite sa povjerenjem. Također, osiguravamo servis diljem Hrvatske, te nudimo i preventivne servisne usluge.

    hr