Profesionalna perilica rublja Miele

Profesionalna perilica rublja Miele 1400 1050 Gastroprojekt

Novi model Performance Plus je profesionalna perilica rublja Miele sa nizom tehničkih karakteristika. Perilice su kapaciteta punjenja od 11 do 20 kg. Navedeni modeli Miele profesionalnih perilica rublja imaju G-faktor (moć centrifugalne sile) 460 i broj okretaja visoke centrifuge od 1075 do 1150 o/min. To jamči puno manji ostatak vlage u rublju nakon pranja. Također, ima za posljedicu i puno manji utrošak potrebne energije za sušenje rublja i kraće cikluse sušenja.

Mogućnost završnog ispiranja sa toplom vodom omogućuje centrifugiranje sa još manjim ostatkom vlage nakon pranja. Patentirani nježni saćasti bubanj 2.0 osigurava pranje uz jako mala mehanička oštećenja rublja. To osigurava rublju puno duži životni vijek. Učinkoviti sustav odbojnika s dvije neovisne opruge i dodatni odbojnici značajno povećavaju stabilnost perilice rublja. Tako se vibracije koje nastaju prilikom centrifugiranja minimalno prenose na pod u praonici rublja, a time i na cijeli objekt u kojem se praonica nalazi.

Inovativni spremnik za lužinu svojom geometrijom zatvara bubanj. Prijelaz u područje spremnika za lužinu s grijačima je blago zakrivljen i na taj način omogućuje velike uštede u potrošnji vode i energije. Miele perilice imaju patentirano odvodnjavanje. Mokre i snažno zaprljane krpe zahtjevne su za pranje, no Miele perilice će ih oprati besprijekorno, uz maksimalnu njegu materijala. Zahvaljujući patentiranom odvodnjavanju, rublje se prije početka programa centrifugira kako bi se u programu pranja stupanj zaprljanja i potrošnja tensida održala što manjom.

Za jednostavno i isplativo doziranje sredstva za pranje, istovremeno se može upravljati sa 6 dozirnih pumpi. Na zaslonu perilice rublja pojavljuje se informacija kada je sredstvo potrošeno. Dotok sredstva slijedi preko patentiranog modula doziranja izravno u ladicu za doziranje. Pri tome se različita sredstva dovode kroz odvojene dozirne kanale.

Perilice rublja Miele su testirane na izdržljivost od 30.000 radnih sati. Profesionalna perilica rublja Miele namijenjena je cjelodnevnom radu, bez da se pregrijava. Kvalitetni materijali, sofisticirani sustav ovjesa i čvrsti ležajevi bubnja osiguravaju izvrsnu izdržljivost i dugi radni vijek, kao i posebno tihi rad.

    hr