Profesionalna oprema za praonice rublja – zašto Miele?

Profesionalna oprema za praonice rublja – zašto Miele? 512 384 Gastroprojekt

Sve ekonomske analize koje smo do sada radili pokazuju da objekti u kojima se rublje pere svakodnevno, mogu ostvariti značajne financijske uštede ukoliko rublje peru i suše u vlastitoj praonici rublja. No, zašto izabrati baš Miele profesionalnu opremu za Vašu praonicu rublja.

Više je razloga zašto se odlučiti za Miele. Miele profesionalne perilice rublja imaju najveće brojeve okretaja i G-faktor (moć centrifugalne sile), te nakon pranja u takvim perilicama, u rublju ostaje puno manje vlage nego što je to u drugim perilicama. Miele sušilice rublja imaju patentirani sustav sušenja u kojem se izlazni zrak iz sušilice koristi za predgrijavanje ulaznog zraka i time ostvaruju dodatne uštede u potrošnji energije, te se značajno skraćuje sam ciklus sušenja. To znači da sa manjom Miele sušilicom rublja možete osušiti istu količinu rublja kao konkurencija sa dosta većom. U financijskom smislu to znači manju startnu investiciju u sušilicu rublja i manji trošak dokupa potrebne električne snage za rad sušilice rublja.

U cijeni pranja rublja apsolutno najveće učešće u svim troškovima ima cijena radne snage (nerijetko i 50 – 60% , pa i više ). Pranje i sušenje rublja u vlastitoj praonici rublja zahtijeva vrlo mali angažman radne snage, pa je iz tog razloga vrlo opravdano prati ih i sušiti u vlastitoj praonici rublja.

Zbog patentiranog saćastog bubnja sa malim rupicama promjera 2.2 mm, rublje se u Miele perilicama manje uništava (dokazano od strane WFK Instituta) i ima duži životni vijek (i do 40%).

Dodatne uštede u potrošnji vode i energije, te utrošku vremena pranja, možete ostvariti ukoliko koristite kvalitetne tekuće deterdžente na nižim temperaturama. To također znači da bi u tom slučaju mogli kupiti i manju perilicu rublja od one koju ste planirali kupiti i time smanjiti trošak investicije u nju, kao i trošak investicije u dokup potrebne električne snage. Ukoliko još napravite kvalitetno omekšavanje vode, možete značajno smanjiti potrošnju deterdženata za pranje rublja. Smatrate li da skupo plaćate pranje rublja, slobodno nam se obratite kako bismo Vam napravili analizu troškova i mogućih ušteda u pranju Vašeg rublja.

    hr