Misija Gastroprojekt-a je napraviti optimalan projekt po mjeri kupca koji će osigurati najbolju funkcionalnost, minimalne operativne troškove, osigurati potrebni kapacitet koristeći najnovije spoznaje o proizvodima i tehnologijama, trendovima i zakonskoj regulativi, vodeći računa o ekonomskoj isplativosti projekta a sve kako bi pružili potpuni užitak i zadovoljstvo gostima ali i samim zaposlenicima.

Posvećeni smo ugostiteljstvo i Vašem gostu te osmišljavamo najbolja rješenja koja će omogućiti Vašem osoblju da pokaže svoju kreativnosti te pruži potrebnu uslugu i najzahtjevnijim gostima. Pružite Vašim gostima nezaboravan doživljaj i njihovo zadovoljstvo je najbolja nagrada i promocija Vašeg business-a.

Gastroprojekt je Vaš partner za opremanja objekata.

NOVOSTI & AKCIJE

DRUGI O NAMA

Berislav Mlinarević

Zajednički smo uspješno razvili i izveli projekte: Kuhinja i praonica Hotel Waldinger, Slastičarna Portanova, Slastičarna Gold, Restoran Latino. Iskreno hvala na podršci i partnerstvu.

Berislav MlinarevićCEOWaldinger Osijek
Jure Škalić

20 godina zajedničkog rada, 2 uspješna projekta: praonica rublja i kuhinja za restoran Mali raj. Profesionalni, uslužni, brzi. Hvala.

Jure ŠkalićVlasnikRestoran Mali raj Zagreb