MKN konvektomat predstavljen u Kaptolu (Požega)

MKN konvektomat predstavljen u Kaptolu (Požega) 797 531 Gastroprojekt

U Kaptolu smo posjetili našeg partnera i zastupnika za područje Istočne Hrvatske tvrtku Jelušić d.o.o., u čijem smo salonu predstavili MKN konvektomat. Ovom prezentacijom službeno je otvoren salon u Kaptolu (kraj Požege), u kojem je izložena oprema za ugostiteljstvo, praonice rublja i rashladni uređaji. Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici domova umirovljenika, učeničkih i studentskih domova, škola i vrtića.

Naš profesionalni kuhar Zlatko Škara prezentirao je rad MKN konvektomata, pripremivši jela koja su sudionici mogli i kušati. Pripremljena su jela sa povrćem, pohana piletina, svinjetina na roštilju i druge delicije.

Osnovne prednosti konvektomata su brzina, mala potrošnja i uvijek ista kvaliteta pripreme. Prvi su to prepoznali veliki trgovački lanci, tvorničke kantine i veliki hoteli, jer je manjak radnika najveći problem. Stoga se danas ove suvremene pećnice sve više koriste, osim u restoranima, u vrtićima, školama, bolnicama i domovima za starije, a mogu se koristiti i u manjim kuhinjama u kućanstvima.

Pripremom hrane u MKN konvektomatu smanjuje se gubitak minerala, vitamina i boje. Hrana ostaje sočna, priprema se kraće vrijeme, te je smanjen gubitak kala. Uz to, postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica. Konvektomat zauzima puno manje prostora u kuhinji, iako se u njemu može pripremiti do 70% hrane koja se priprema u našim kuhinjama. Stoga je MKN konvektomat idealan, kako za velike, tako i za male profesionalne kuhinje.

Zahvaljujući sučelju koje je jednako Vašem pametnom telefonu, MKN konvektomatom je vrlo jednostavno upravljati. Dok ćete na početnom ekranu moći pristupiti svojim najčešće korištenim receptima. Sve recepte možete si prema želji prilagoditi. Nakon završetka kuhanja, potrošnja vode i energije je prikazana na displeju. A na kraju dana uključite sustav automatskog pranja pećnice.

Kako je bilo provjerite na Portalu Požega.eu i na našoj Facebook stranici.

Izložbeni salon našeg partnera Jelušić d.o.o. možete posjetiti na adresi Požeška 40, Kaptol.

    hr