Mareno Power Guardian & My Tutor

Mareno Power Guardian & My Tutor 1049 630 Gastroprojekt

Talijanski proizvođač profesionalne kuhinjske opreme Mareno nedavno je predstavio sustav upravljanja energijom koji štedi i do 50% energije! Predstavljena su dva sustava, integrirani i neovisni, oba za učinkovito upravljanje Vašom kuhinjom.

Mareno Power Guardian je prvenstveno sustav upravljanja električnom energijom koja se koristi u kuhinji, ali se također može povezati s ostalim instalacijama u zgradi. Omogućuje Vam podešavanje i kontrolu sve povezane opreme i drastično smanjuje snagu potrebnu za rad (gotovo do 50%). Mareno Power Guardian ne mijenja, niti smanjuje izvedbe električnih uređaja i jamči ispravan način rada i duži životni vijek svih električnih uređaja.

MyTutor je sustav kontrole izvedbe i usluge Vaše kuhinje. Drži sve povezane uređaje pod kontrolom te prijavljuje sve kvarove ili anomalije rada pomoću posebnog alarma. MyTutor također ima zadatak rasporediti normalno održavanje sustava, kako bi se spriječile greške i osigurao savršen rad kuhinje. Integriranjem Power Guardiana u MyTutor tablet, bit će moguće zadržati razinu potrošnje električne energije pod kontrolom, a samim time i uštedjeti energiju.

MyTutor je rješenje dizajnirano kako bi Vaši strojevi uvijek optimalno radili, čak i za vrijeme najprometnijeg razdoblja. Upravo u tim trenucima trebate pouzdanost opreme. Zahvaljujući MyTutoru stvorit ćete izravni kontakt sa tehničkim servisnim centrom Mareno. Uz planiralo periodično održavanje, izbjeći ćete pojavu malih problema tijekom najprometnijeg razdoblja. U slučaju da se nažalost dogodi nešto neočekivano, MyTutor sustav kontrole omogućit će Vam da to odmah prijavite tehničkom servisnom centru. To omogućava brzu intervenciju, te ograničava neaktivnost i gubitak prometa. Tako Vaša povezana kuhinja postaje pametna, sigurna i funkcionalna kuhinja.

GLAVNE ZNAČAJKE:

S.O.S. USLUGA

Možete poslati zahtjev za servisni poziv izravno tehničkom servisu odgovornom za svu oprema u kuhinji. Svi poslani zahtjevi bilježe se u tehničku pomoć.

INTERAKTIVNI VODIČ ZA REDOVNO ODRŽAVANJE

Sva instalirana oprema mapirana je u kuhinja i identificirana položajem, opisom, modelom i serijskim brojem. S vremenom, ako je potrebno možete dodati novu opremu. Svaki dio kuhinjske opreme uključuje redovno održavanje. Za svaki stroj sustav uključuje sljedeće predviđeno održavanje i predviđeni rok za isto. U svakom trenutku imate popis održavanja o kojem treba voditi brigu. Sustav Vas podsjeća koje aktivnosti i kada treba odraditi.

HACCP PODACI I SAMODIJAGNOZA SVE HLAĐENE OPREME

Automatsko upravljanje HACCP-om. Moguće je praćenje u realnom vremenu temperatura sve rashladne opreme. Također, možete svakodnevno primati izvještaje o temperaturi automatski e-mailom svih Vaših rashladnih uređaja. U slučaju da zadana temperatura prelazi ograničenje, sustav automatski šalje poruku tehničaru te je osigurana pravodobna intervencija.

KONTROLNA PLOČA ELEKTRIČNE POTROŠNJE

Potrošnja električne energije, maksimalni prag potrošnje i svakodnevni rad kuhinje mogu stalno biti pod kontrolom. Primajte izvještaj svakodnevno e-mailom o potrošnji električne energije Vaše kuhinje i budite obaviješteni o svim anomalijama.

TROŠKOVI ENERGIJE

Power Guardian omogućuje drastično smanjenje potrošnje električne energije u Vašoj kuhinji (do 50%)!

OGRANIČENA ELEKTRIČNA DISTRIBUCIJSKA MREŽA NA POVIJESNIM MJESTIMA

Power Guardian omogućuje drastično smanjenje potrebne električne energije u kuhinji (do 50%) i stoga nema potrebe za smanjivanjem veličine kuhinje u slučaju ograničene električne distribucijske mreže. Bez obzira koliki je broj instaliranih uređaja, potrebna za strujom će biti prepolovljena!

TROŠKOVI ELEKTRIČNOG POSTROJENJA

Nije potrebno postavljanje velikih transformacijskih stanica, a ukupna distribucija električne energije bit će jednostavnija i jeftinija.

RAČUNI POD KONTROLOM

Power Guardian omogućuje da se ne prekorači planirani maksimalni prag potrošnje električne energije. Tako imate sigurnost da se dogovorena cijena po kW nikada neće promijeniti, a na računu nema iznenađenja!

    hr