HOTEL & GASTROTEH 20. – 24. 02. 2019.

Gastroprojekt je sudjelovao na 11. međunarodnom sajmu gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme HOTEL i GASTROTEH 2019 u Zagrebu od 20.-24.02.2019. god. te predstavio proizvode vodećih europskih proizvođača ugostiteljske i praoničke opreme: MKN, Mareno, Meiko, Colged, Eurocool, Weninox, Primax, Lerica, Scotsman, Robot Coupe, CWG, Krebe Tippo….

Na sajmu je učestvovalo više od 80 izlagača iz Hrvatske i Europe predstavili su najnovije trendove, opremu i uređaje. Posjetitelji su kroz pet dana mogli pronaći sve na jednom mjestu za ulaganje u novu opremu i povećanje kvaliteta smještajnih objekata i restorana a kroz prateće aktivnosti upoznati najnovije trendove u pripremi i posluživanju hrane.

Gastroprojekt je za posjetitelje organizirao kulinarsku radionicu te predstavljane parno-konvekcijske pećnice MKN i novi koncept kuhinje baziran na parno- konvekcijskim pećnicama, šokeru i vakumirki. Posjetiti su mogli provjeriti mogućnosti i kvalitetu kuhanja u parno-konvekcijskim pećnicama te dobiti savjete našeg iskusnog kuhara Zlatka Škare.

Dodatno smo predstavili uređaje za pripremu hrane vodeće europskog proizvođača Robot Coupe a posjetitelji su mogli se i praktično uvjeriti u vrhunsku kvalitetu pripreme hrane koje je predstavio Ivica Petrušić.

Posebno smo predstavili opremu za praonice rublja hrvatskom tržištu dobro poznatog proizvođača Krebe Tippo. Visoko kvalitetni i pouzdani strojevi, ekonomični u primjeni su pravo rješenje za male obiteljske hotele i restorane kao i za najveće praonice za hotele i bolnice.