Cooking Show Promohotel 2018

Gastroprojekt je sudjelovao na međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel 2018 u Poreču od 21. – 24. 02. 2018. godine gdje je bio sponzor gastro Cooking Show-a i predstavio proizvode vodećih europskih proizvođača ugostiteljske i praoničke opreme: MKN, Mareno, Meiko, Colged, Eurocool, Weninox, Primax, Lerica, Scotsman, Robot Coupe, CWG, Krebe Tippo….

Cooking Show je organiziran u kuharskoj zoni gdje su posjetitelji imali mogućnost učiti od poznatih hrvatskih majstora kuhinje te vidjeti kako pravi majstori od svakodnevnih namirnica pripremaju odlične kreacije i slasne zalogaje, a da pritom zadovolje i najzahtjevnije nepce.

Svoje umijeće su pokazali David Skoko, Mate Janković, Domagoj Barišić i Kristina Jehnić. Kuhalo se sa sezonskim namirnicama koje se tradicionalno koriste u recepturama istarske, ali i hrvatske kuhinje eksperimentirajući sa pripremom tradicionalnih jela na moderan način stvarajući poseban gastro doživljaj.

Cooking show je otvorio u srijedu renomirani chef David Skoko, poznati promotor ribljih delicija a u četvrtak je kuhinju preuzeo Domagoj Barišić koji koristi dostupne resurse lokalnih istarskih namirnica te svojom maštom i modernim pristupom kreira neodoljive okuse. U petak je za posjetitelje kuhao poznati kuhar Mate Janković a u subotu je kuhala Kristina Jehnić gdje je predstavila svoje slatke kreacije.