Promohotel 2018

Gastroprojekt je sudjelovao na 33. međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel u Poreču od 21. – 24. 02. 2018. godine.

S ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, tijekom sajma održan je niz popratnih događanja – specijalizirana predavanja, prezentacije, okrugli stolovi, panel rasprave i edukacije.

Tijekom sajma u kuharskoj zoni je organiziran Cooking Show gdje su posjetitelji imali mogućnost učiti od poznatih hrvatskih majstora kuhinje. Svoje umijeće su pokazali David Skoko, Mate Janković, Domagoj Barišić i Kristina Jehnić a kuhalo se sa sezonskim namirnicama koje se tradicionalno koriste u recepturama istarske, ali i hrvatske kuhinje eksperimentirajući sa pripremom tradicionalnih jela na moderan način stvarajući poseban gastro doživljaj.

Gastroprojekt je predstavio proizvode za opremanje hotela, restorana, caffe-a, trgovina, pekarni, praonica rublja, cjelokupan program ugostiteljske opreme: termičku opremu i parno konvekcijske pećnice, rashladnu opremu, neutralnu opremu, perilice čaša i suđa … te opremu za praonice rublja vodećih europskih proizvođača ugostiteljske i praoničke opreme: MKN, Meiko, Mareno, Colged, Eurocool, Weninox, Primax, Lerica, Scotsman, Robot Coupe, CWG, Krebe Tippo…

Posebno smo predstavili opremu za praonice rublja hrvatskom tržištu dobro poznatog proizvođača Krebe Tippo. Visoko kvalitetni i pouzdani strojevi, ekonomični u primjeni su pravo rješenje za male obiteljske hotele i restorane kao i za najveće praonice za hotele i bolnice.