Adria Gastro Show 2018 Split

Gastroprojekt je sudjelovao na 4. međunarodnom festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show održanom 07.-10.02.2018. godine u Spaldium areni u Splitu.

Na 200 izložbenih štandova predstavilo se 650 izlagača iz 17 zemalja, najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma te opremanja objekata uz bogat popratni program: kuharski show, prezentacije, stručna predavanja i natjecanje žena barmena u pripremi koktela …

Gastroprojekt je predstavio proizvode za opremanje hotela, restorana, caffe-a, praonica rublja, cjelokupan program ugostiteljske opreme: termičku opremu i parno konvekcijske pećnice, rashladnu opremu, neutralnu opremu, perilice čaša i suđa … te opremu za praonice rublja vodećih europskih proizvođača: MKN, Meiko, Mareno, Colged, Eurocool, Weninox, Primax, Lerica, Scotsman, Robot Coupe, CWG, Krebe Tippo…

Za posjetitelje je organizirana kulinarsku radionicu te predstavljane parno-konvekcijske pećnice MKN i novi koncept kuhinje baziran na parno-konvekcijskim pećnicama, šokeru i vakumirki. Posjetitelji su mogli provjeriti mogućnosti i kvalitetu kuhanja u parno-konvekcijskim pećnicama te dobiti savjete našeg iskusnog kuhara Zlatka Škare.

Dodatno smo predstavili opremu za praonice rublja dobro poznatog proizvođača Krebe Tippo koji je viš eod 50 godina prisutan na hvatskom tržištu. Visoko kvalitetni i pouzdani strojevi, ekonomični u primjeni su pravo rješenje kako za male obiteljske hotele i restorane kao i za najveće praonice za hotele i bolnice.