Sajam HOST 2017 Milano

Gastroprojekt je posjetio najveći sajam ugostiteljske opreme za hotele, restorane, slastičarne i pekarstvo u Milanu održanom od 20. do 24. 10. 2017. godine.

Ovo je 40. izdanje a sajam u Milanu je postao vodeći sajam za Ho.Re.Ca business.

Milano je omiljena destinacija najvećih igrača za prezentiranje najnovijih tehnologija za ugostiteljstvo, hrane, kave, opremanje i lifestyle. Jedinstven sajam za sklopiti dobar posao na međunarodnom tržištu sa profesionalcima koji znaju potrebe tržišta.

HOST je središte za Ho.Re.Ca svijet, nešto što moraju posjetiti svi koji se bave ugostiteljstvom i najbolje mjesto da upoznate najnoviju tehnologije i razumijete trandove na tržištu.

14 paviljona podijeljenih po grupama proizvoda i segmentima business-a: ugostiteljstvo, slastičarstvo, kava, pekarstvo, opremanje objekata …. tako da svatko može naći što ga interesira.

Poduzeće Gastroprojekt se susrelo sa partnerskim firmama MKN, Mareno, Meiko, Colged, Lerica, Robot Coupe, Priolinox te se upoznali sa najnovijim proizvodima koji će omogućiti korisnicima da budu učinkovitiji u dnevnim aktivnostima a vlasnicima restorana da budu efikasniji.

Gastroprojekt je Vaš partner za opremanje objekata.