Gastroprojekt Open Doors 2017

Gastroprojekt je po 8. put organizirao Gastroprojekt Open Doors gdje je predstavio najnovije proizvode i rješenja vezano za opremanja profesionalnih kuhinja i praonica te upoznao posjetitelje sa najnovijim trendovima u gastro industriji i novim tehnologijama.

Gastroprojekt Open Doors se održao 03. – 05. 10. 2017. god. u restoranu Mali raj, Samoborska cesta 77, Zagreb.

Gastroprojekt je predstavio cjelokupan program ugostiteljske opreme: termičku opremu, parno konvekcijske pećnice, rashladnu opremu, neutralnu opremu, perilice čaša i suđa, pomoćnu opremu … te opremu za praonice rublja vodećih europskih proizvođača ugostiteljske i praoničke opreme: MKN, Meiko, Mareno, Colged, Eurocool, Weninox, Robot Coupe, Primax, Lerica CWG, Scotsman, Krebe Tippo …

Tijekom trodnevnog događaja predstavljene su partnerske firme Mareno, MKN, Robot Coupe i Krebe Tippo a za posjetitelje su organizirane kulinarske radionice i prezentacija parno-konvekcijskih pećnica MKN sa Zlatkom Škarom te uređaja za pripremu povrća i voća Robot Coupe sa Rene Havelka.

Denis Zovko, predsjednik uprave Importanne Resort je prezentirao uspješnu priču u ugostiteljstvu i suradnju sa Gastroprojekt-om za 4 projekta u Zagrebu i Dubrovniku u zadnjih godinu dana pohvalivši Gastroprojekt kao pravog partnera za savjetovanje, projektiranje i opremanje ugostiteljskih objekata.

Osim toga predstavljen proizvodni program sestrinske firme Weninox d.o.o. specijalizirane za proizvodnju inox namještaja za ugostiteljstvo: stolovi, sudoperi, viseći ormarići, stalaže, police, ormari, šankovi i retropultovi… Više o Weninox možete potražiti na www.weninox.hr

Gastroprojekt je Vaš partner za planiranje i opremanje objekata.